Enovate internetmarketing
Image default
Dienstverlening

Kun jij op subsidie voor een zonneboiler rekenen met PVT-panelen?

Een zonneboiler levert flinke besparing op gas- of elektriciteitsrekening op, maar is ook goed voor het milieu. De aanschafkosten van een dergelijk systeem doet veel mensen echter nog twijfelen. Echter bestaat er subsidie voor een zonneboiler, die aantrekkelijker wordt naarmate je zonneboiler een ruimere inhoud heeft en dus voor meer warm water kan zorgen. Wanneer we het hebben over subsidie voor een zonneboiler, hebben we het over de zogeheten ISDE-subsidieregeling, de Investeringssubsidie Duurzame Energie. Je voordeel kan oplopen tot ruim tweeduizend euro.  

Zonnewarmtesystemen volgens de laatste inzichten

Dé specialist op het gebied van zonneboilers en PVT-panelen is HRsolar. De in het Zuid-Hollandse De Lier gevestigde fabrikant houdt zich al sinds 2002 bezig met het verbinden van de kracht van de zon met innovatieve technologieën. Alle producten van deze fabrikant worden in Nederland bedacht én geproduceerd en bieden de mogelijkheid woningen te verwarmen en warm te douchen. Dagelijks werken de specialisten aan de nieuwste ontwikkelingen. Een zonnewarmtesysteem van deze expert is zo gebaseerd op de nieuwste inzichten en draagt bij aan duurzame energievoorziening.

Systemen met het hoogst haalbare rendement van heel Nederland

Schaf je een zonneboiler van HRsolar aan, dan kun je erop rekenen dat je een systeem in huis haalt dat je het hoogst haalbare rendement levert. Van alle zonneboilersystemen in ons land bieden die van dit bedrijf al acht achtereenvolgende jaren de hoogste opbrengst. Dit is door onafhankelijke testbureaus bewezen. Benieuwd naar mogelijkheden omtrent subsidie voor een zonneboiler van deze expert? Op de website van de fabrikant kun je een quickscan uitvoeren. Zo is van elk type te achterhalen welke subsidie hieraan verbonden is. 

Schaf de PVT-panelen aan

Uiteraard produceert deze fabrikant ook PVT-panelen, een steeds bekender wordende vorm van een zonneboiler die in staat zijn om zowel warmte als stroom te genereren. Met PVT-panelen bespaar je dus nóg meer op je energierekening. Warmte en stroom zijn hierbij in dezelfde collector verwerkt. Ga langs bij een van de dealers van HRsolar en schaf deze panelen aan. Voor advies of vragen neemt u gerust contact op met het bedrijf.