Enovate internetmarketing
Image default
Aanbiedingen

Schrobmachines duurzamer dan je denkt

Schrobmachines duurzamer dan je denkt

Duurzaamheid is een hot item op dit moment. Het is ook niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij en ook geen onbelangrijk onderwerp. Duurzaamheid wordt al snel gelinkt aan het gebruik van natuurlijke materialen en groen. Je denk bij dit onderwerp niet zo snel aan een schoonmaakmachine. Toch spelen schoonmaakmachines een belangrijke rol binnen verduurzaming van o.a. de schoonmaaksector.

 

Secuur en efficiënt

De schoonmaakmachine draagt bij aan een goede hygiëne. Een schoonmaakmachine stemt de hoeveelheid schoonmaakmiddel goed af op het te reinigen oppervlak. Dit voorkomt verspilling en onnodig overbodig gebruik van eventuele chemicaliën. Ook bieden de machines de mogelijkheid om efficiënt met water om te gaan. Dit voorkomt opnieuw onnodige verspilling en energie. De schoonmaakmachine meer secuur en zorgt voor tijdsbesparing, daardoor word schoonmaken efficiënter en eenvoudiger. 

 

Innovatieve oplossing

Reinigingsmachines zijn naast een duurzame oplossing ook innovatief. Er komen steeds meer innovaties als het gaat om doseersystemen, maar de grootste innovatie lijkt toch wel de robotisering van deze hulpmiddelen binnen de schoonmaakbranche. Deze robots, oftewel geautomatiseerde reinigingsmachines, zorgen ervoor dat schoonmaakwerkzaamheden nog efficiënter worden uitgevoerd en er minder mankracht nodig is voor deze werkzaamheden. Dat betekent niet dat mankracht word vervangen, maar dat er juist meer tijd kan worden besteed aan andere hygiënische zaken, zodat een te onderhouden kantoor en/of instelling nog beter hygiënisch word onderhouden. Dit draagt weer bij aan een veilige en gezonde werk- / leefomgeving. 

 

Onafhankelijke facilitaire groothandel

Met Professionele reinigingsmachines van FTG haalt u een duurzame oplossing in huis. Facility Trade Group is expert op het gebied van reinigingsmachines en hygiëne, dus ook voor uw onderhoud en service van machines en allerlei hygiënische voorzieningen. Door een nauwe samenwerking met belangrijke leveranciers hebben wij een passend aanbod voor ieder type branche. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk in combinatie met onze expertise verzekert u altijd van de beste service. 

 

https://facilitytradegroup.nl/