Enovate internetmarketing
Image default
Aanbiedingen

Personaliseer je refurbished iPhone

Je bent van plan om een iPhone te kopen, maar je schrikt toch wel van de hoge prijzen van de nieuwe iPhone toestellen. Gelukkig is er een tweede optie: kies voor een refurbished iPhone. Refurbished betekent niets meer dan gereviseerd. Kortom: veelal een tweedehands iPhone. Deze iPhone koop je bij een gespecialiseerd bedrijf, dat de iPhones heeft nagekeken, zo nodig heeft gerepareerd en professioneel heeft gereinigd. Er is meestal sprake van een tweedehands toestel, maar dit hoeft niet zo te zijn. Het kan ook een oudere iPhone zijn dat is gehaald uit een voorraadoverschot. Deze kunnen niet nieuw verkocht meer worden, dus worden ze gereviseerd aangeboden. En het mooiste onderdeel: je kunt deze iPhones helemaal personaliseren.

Welke types iPhones zijn er op de markt?

Het is algemeen bekend dat de iPhone een smartphone is van het merk Apple. Met de HTC-touch was het een van de eerste merken smartphones, die gebruik maakten van een toetsenbord op het scherm. De iPhones hebben IOS als besturingssysteem. Vanaf 2007 kwamen de eerste iPhones op de markt, beginnend met de iPhone 2G. De iPhone 2G werd niet in verschillende kleuren uitgegeven, maar was gewoon van metaal. De iPhone 3G werd voor het eerst in twee kleuren uitgegeven: in zwart en wit. Het was tevens het eerste toestel dat een jaar na zijn release een verbeterde variant op de markt kreeg: de iPhone 3Gs was geboren. Vanaf de iPhone 5-serie, die vanaf 2012 op de markt kwam, kon de consument uit meerdere kleuren kiezen: zwart, zilver en goud. De 5c was zelfs in groen, geel, blauw en roze uitgegeven. Bij de iPhone 6 kon je voor het eerst kiezen uit de kleuren spacegrijs en roségoud. De laatst uitgebrachte iPhones zijn de X-serie, de iPhone 11 en de nieuwe iPhone SE. En met wat custom artwork of een hoesje maak je jouw refurbished iPhone helemaal uniek.

Deze types worden niet meer verkocht

Apple houdt meestal zijn laatst uitgebrachte iPhones op de markt, wanneer ze een nieuwe soort iPhone produceren. Hierdoor zijn de meeste soorten iPhones niet meer nieuw te krijgen. Alleen de iPhone XR, de iPhone 11, de iPhone 11 pro en de pro max en de iPhone SE zijn nog nieuw in de winkels te kopen.

Welke iPhones krijg je refurbished?

Aangezien Apple oude series van iPhones geregeld van de markt haalt, kun je als consument alleen nog maar de meest recente toestellen van Apple nieuw kopen en deze kosten relatief veel geld. Oude series worden echter wel nog op de refurbished markt aangeboden. Deze types zijn nog gereviseerd te vinden:

iPhone 5
iPhone 5s
iPhone 6 en 6 Plus
iPhone 6s en 6s Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone X
iPhone XR
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone SE

 

Zijn er geen oudere series van iPhones te krijgen?

Er zijn ook nog iPhone 4 en 4s toestellen te krijgen en zelfs een paar iPhones 3Gs, maar die zijn sporadisch leverbaar en hierbij moet je goed opletten dat je op betrouwbare sites je refurbished iPhone bestelt. Anders geldt: goedkoop is duurkoop. Let er altijd op of een website betrouwbaar is door te kijken of er keurmerken gevonden kunnen worden en door de klantenreviews te lezen.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (basme), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.