Enovate internetmarketing
Image default
Dieren

Laat uw hond of kat goed verzorgd achter bij een dierenpension nabij Chaam

Woont u in de omgeving van Breda en bent u op zoek naar een pension waar u uw hond of kat kunt laten verzorgen tijdens uw afwezigheid? In de weilanden rond Chaam is een dierenpension gevestigd waar uw huisdier alle ruimte en zorg krijgt. Dierenpension de Wildert is sinds 2006 actief en de eigenaren hebben voor die tijd al veel ervaring opgedaan met dierenverzorging door honden te fokken. Hun dierenpension nabij Chaam houdt zich aan de richtlijnen die opgesteld zijn door de brancheorganisatie DiBeVo om het welzijn van huisdieren te waarborgen.

Ingericht voor een comfortabel verblijf

Het is al vervelend genoeg dat uw kat of hond u tijdelijk moet missen. U wilt dan natuurlijk graag weten dat uw huisdier goed wordt verzorgd in een comfortabele omgeving. Alle binnenverblijven van het dierenpension in de buurt van Chaam zijn verwarmd. Voor de honden is er buiten ruimte zat om rond te rennen en te spelen. Bij slecht weer kunnen de dieren zich zelfs binnen uitleven. De ruimtes voor de katten zijn ingericht als een woonkamer, omdat dat een vertrouwde omgeving is. Uw kat kan hier een veilig hoekje uitzoeken waar hij of zij zich altijd even terug kan trekken.

Voor alles wordt gezorgd

Bij dit dierenpension in de buurt van Chaam kunt u uw huisdier onderbrengen tijdens uw vakantie of op doordeweekse dagen terwijl u op uw werk bent. Het kan geregeld worden dat uw hond of kat bij u thuis wordt afgehaald en weer terugbracht. Naast een goede dagelijkse verzorging biedt het pension extra services aan. Er is bijvoorbeeld een trimster aanwezig die uw hond kan trimmen. Uw hond kan ook een wasbeurt krijgen, zodat het dier weer brandschoon bij u terugkomt. De medewerkers van het dierenpension kunnen uw hond of kat chippen of registreren, zodat ook deze zorg u uit handen genomen wordt.