Enovate internetmarketing
Image default
Woningen

Interieurdesign 2021

2020 is een chaotisch jaar, en gelukkig zijn we al halverwege. Idealiter slaan we allemaal het hele jaar over en zijn we benieuwd wat 2021 ons gaat brengen. Daarom kijken we nu al vooruit naar de nieuwe soorten interieurdesign in 2021. Wat verandert er qua design en wat kunnen we verwachten.

Terugkerende trends

Een grote trend in 2020 is een terugkeer naar de natuur. Deze trend zet zich door in 2021. Deze trend betreft kleuren zoals groen, grijs of bruin. Duurzaamheid speelt daarbij een belangrijke rol. Dit zijn meubels met verhalen. je kam denken aan een oude stoel van de kringloopwinkel die je een nieuw leven geeft. Of je kunt een tafel op maat van boomstam maken. Als je kiest voor houten meubelen zoals een boomstamtafel dan zorgt dit voor een rustige sfeer. Hout past goed bij veel verschillende soorten interieurs. Hout laat zich prima combineren met Scandinavische interieurs, maar het is ook zeer geschikt voor industriële interieurs. Ook gaan we meer producten zien die duurzaamheid combineren met design. Denk aan meubels gemaakt van bioplastic of gerecyclede materialen.

Pièce de résistance

Als je huis een rustige en harmonieuze interieurdecoratie heeft dan kun je ervoor kiezen om een ​​Pièce de résistance ook wel pronkstuk in je huis te plaatsen. Zo maak je de ruimte spannender en creëer je diversiteit. Met het gebruik van een pronkstuk kun je meubels kiezen die anders zijn dan andere meubels. Kies bijvoorbeeld voor grote planten, afbeeldingen of opvallende spiegels. Het belangrijkste van het pronkstuk is om te contrasteren met de andere meubels in de kamer. Hierbij kun je denken aan contrasten in kleuren, materialen of vormen. Met een pronkstuk moet je ervoor zorgen dat hierop meteen de aandacht gevestigd wordt. Vaak wordt hierdoor ook eerst het pronkstuk uitgezocht en erna de andere meubels. Een pronkstuk dat je in veel interieurs in 2021 zal gaan zijn is een schilderij met line art van een gezicht. Dit is een vorm van moderne kunst die echt een trend zullen gaan worden in 2021. Een schilderij met line art van een gezicht is een gezicht geschilder met simpele lijnen. Vaak moet iemand vaker erna kijken om de verschillende gezichten te kunnen zien.

https://www.boomstamtafel.nl/