Enovate internetmarketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hier moet u zijn als u voorzetapparatuur voor heftrucks nodig heeft

Heeft u een bedrijf met veel heftrucks en heeft u hier voorzetapparatuur voor nodig? Dan kunt u terecht bij Durwen Benelux in Drunen, vlakbij ’s-Hertogenbosch. U kunt de voorzetapparatuur hier zowel kopen als huren. Als u de producten voor langere tijd nodig heeft, is kopen verstandig, maar wilt u slechts tijdelijk gebruik maken van de producten, dan is het aan te raden om deze te huren. Op deze manier krijgt u niet te maken met afschrijving, opslag en onderhoud. Informeer wel altijd goed naar de voorraad die beschikbaar is om te huren.

Over het bedrijf

Het bedrijf in Drunen biedt voorzetapparatuur aan van het merk Durwen, een merk uit Duitsland. Dit merk bestaat al meer dan 70 jaar en is al die tijd al bezig met het ontwikkelen van machines, evenals het produceren ervan. De voorzetapparatuur voor heftrucks wordt al sinds 1970 geproduceerd. Hoewel deze in het begin vooral op de lokale markt waren gericht, worden de producten nu volop geëxporteerd. Alle producten van Durwen zijn van hoge kwaliteit: Durwen hanteert een kwaliteitsmanagementsysteem volgens de normen van DIN- en ISO 9001.

Welke producten biedt het bedrijf aan?

Het bedrijf biedt voorzetapparatuur aan, maar hier is veel onderscheid in. Zo zijn er telescopische vorken en vorkverlengsloffen te koop, maar ook meervoudige pallethandlers, klemmen en vorkenverstellers. Bovendien kunt u uw heftruck voor andere doeleinden gebruiken dan het vervoeren van producten. Wat dacht u van een heftruck als sneeuwschuiver? Dat kan met behulp van de sneeuwschuifbakken die het bedrijf aanbiedt. Deze kunnen wel tot 30 graden draaien, waardoor ze uw hele bedrijfsoprit in een handomdraai sneeuwvrij kunnen maken.

Service

Niet alleen de producten zijn van goede kwaliteit, dit geldt ook voor de service. Durwen Benelux staat altijd klaar voor zijn klanten. Zo kunnen de producten altijd worden gerepareerd en kunt u terecht voor advies. Bovendien biedt het bedrijf cursussen voor uw personeel. Zo kunnen monteurs er worden opgeleid of kunt u gebruik maken van een salestraining.

https://www.durwenbenelux.com/