Enovate internetmarketing
Image default
Management

Business management institute

Het Business Management Institute (BMI) is een onderdompelende leer- en gemeenschapsvormende ervaring die is opgebouwd rond een vierjaren/viertrajectenmodel. Het is ontworpen om verbonden cohorten te creëren van professionals in het hoger onderwijs met verschillende regio’s, instellingen en professionele expertise. 

 

BMI is een ervaring die je carrière opbouwt, waarbij elke track je gereedschapskist aanvult voor de mogelijkheden van vandaag en morgen. Eerdere deelnemers identificeren BMI als een gemeenschap met een gevoel van verbondenheid dat verder reikt dan de jaren van het programma – dat wil zeggen – eens een deel van BMI, altijd een deel van BMI.

 

Als u op zoek bent naar unieke leerervaringen en mogelijkheden om uw professionele netwerk op te bouwen, dan is de bruisende gemeenschap van BMI iets voor u.

 

Moet u aanwezig zijn?

 

Als u werkzaam bent in het hoger onderwijs op het gebied van administratie of financiën, dan moet u BMI bijwonen. Deelnemers zijn onder andere, maar niet beperkt tot mensen die werken in:

 

 • Centrale administratie
 • Academische Eenheden
 • Boekhouding of financiën
 • Ondersteunende diensten
 • Begroting of planning
 • Risicobeheer
 • Institutioneel beheer
 • Personeelszaken
 • Faciliteiten
 • Inkoop
 • Veiligheid en beveiliging

Wat zult u leren? 

 

De inhoud van BMI is ontworpen om deelnemers een combinatie van cursussen over actuele onderwerpen, praktische oplossingen en persoonlijke ontwikkeling te bieden. Om dit brede perspectief te bieden, zal elke cursus die u volgt misschien niet specifiek gerelateerd zijn aan uw vakgebied, maar het zal u een basis geven voor toekomstige mogelijkheden. Vergeet niet dat BMI een ervaring is die uw carrière opbouwt, geen specifieke workshop. Onze doelstellingen zijn voor u om:

 

Een breder perspectief te krijgen op de bedrijfskunde in het hoger onderwijs

De nieuwste kwesties en onderwerpen in het hoger onderwijs te bespreken

Leren hoe andere instellingen omgaan met gemeenschappelijke kwesties in het hoger onderwijs

Professionele relaties ontwikkelen met collega’s van andere instellingen

Voorbereiden op uw volgende kans

 

Hoe kies je een track?

 

De ideale benadering van BMI is om alle vier de tracks te volgen, waarbij u uw kennis en netwerk één zomer per keer opbouwt. We begrijpen dat dit niet altijd mogelijk of praktisch is, dus we staan flexibiliteit toe bij het kiezen van een track, terwijl we toch willen dat je de volledige BMI ervaring beleeft. Vanwege het cohort karakter van BMI is het niet mogelijk om in een jaar van track te wisselen.

 

Track 1 is ontworpen voor starters en wordt beschouwd als een waardevolle basis voor meer ervaren mensen die nieuw zijn in het hoger onderwijs. Het curriculum omvat cursussen die zijn gebaseerd op vaardigheden in financiën en administratie, maar ook cursussen die een breder perspectief van het werken over een campus te bieden. Het afronden van uw leerervaring zijn cursussen in human resources en persoonlijke ontwikkeling

 

Track 2 is gericht op het versterken van je kennis in de praktische gebieden met een curriculum over budgettering, risicobeheer en data-analyse. Net als bij Track 1, vergeten we niet het belang van het brengen van je beste zelf aan alles wat je doet. Cursussen die uw interpersoonlijke vaardigheden verder ontwikkelen en manieren om de werkplek te navigeren zijn inbegrepen. 

 

Traject 3 is het BMI Case Study jaar. Elke deelnemer bereidt een case study voor over een probleem of project om te delen in kleine groepsgesprekken. Collega’s in de kleine groep bieden hun perspectief op elkaars case study. Het is een unieke en veilige plek om advies en hulp te vragen en te krijgen. Elke kleine groep heeft een facilitator die een ervaren professional is in het hoger onderwijs. Het curriculum omvat ook lessen in leiderschap, organisatorische ontwikkeling, en bredere campus onderwerpen.

 

Track 4 is gericht op strategieplanning in het hoger onderwijs in een workshop formaat dat iedereen betrekt bij het bewegen door middel van een planningsproces. Er zijn brede perspectieven te leren door iedereen en kleine groep activiteiten om thuis te brengen het doel en de waarde van de planning. Er zijn ook cursussen om uw kennis van het werken in het hele universitaire systeem te vergroten en uw leiderschapscapaciteit verder te ontwikkelen.

 

Alle Tracks wonen twee General Sessions bij en nemen deel aan peer learning en connecting conversations mogelijkheden. De intensieve lesdagen maken plaats voor koele avonden met leuke en ontspannende evenementen, waaronder een picknick op het strand om te ontspannen en meer contacten te leggen met andere deelnemers. Nieuw dit jaar is dat alle deelnemers deelnemen aan het Pre-BMI virtuele welkomst evenement om u klaar te stomen voor uw in-person BMI ervaring. (klik voor Schema-at-a-Glance) 

 

BMI is een bewezen WACUBO professionele ontwikkelingservaring. Op een schaal van 1 tot 5, waarbij 5 het hoogst is, gaf 97% van uw collega’s desgevraagd aan tevreden of zeer tevreden te zijn met hun BMI-ervaring.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/