Enovate internetmarketing
Image default
Dienstverlening

Beste Uitvaartzorg in regio Rotterdam

Overlijden kans soms heel onverwacht gebeuren, de mooiste Uitvaart Rotterdam biedt u de hulp en steun die u nodig heeft in deze moeilijke periode. We begeleiden u en regelen alles van boeketten tot de mooiste gedenkmonumenten. Wij zijn een familiebedrijf die veel ervaring en respect hebben voor dit vak. Het is misschien niet het leukste beroep maar wel een dankbaar beroep. Wij garanderen een mooi afscheid en  proberen alles binnen het budget te regelen. Wij doen crematie en begrafenissen, voor grote aantallen of juist besloten kring. En regelen uitsluitend ook de catering en bloemen voor na de viering.

Kisten en gedenkmonumenten 

Wij van uitvaart Rotterdam bieden een ruim assortiment van kisten aan. Zo hebben wij niet alleen de mooiste kisten van hout maar ook andere materialen. Zo kunnen wij kisten van glas maken, maar ook riet en kunstof. Kunstoffen zijn in prijs relatief goedkoper en bespaart u als nabestaanden kosten. Hierdoor kunt u misschien wat extra’s bij de viering doen, of natuurlijk geld besparen. Daarnaast zijn onze gedenkmonumenten van de beste kwaliteit, en worden geslepen  uit de mooiste natuurstenen. Graveren kan bij ons ook, daarnaast maken we niet alleen stenen van natuurstenen. Maar kunnen we ze ook van glas of steen maken, en eventueel goud en zilver verwerken in de steen. 

Ideeën voor een nog mooiere viering

Een viering is over het algemeen best standaard en op dezelfde manier opgebouwd. Sommige nabestaanden willen dan ook graag wat extra om die persoon te vieren, iets wat bij diegene paste. Zo laten veel mensen een wensballon op die ze van te voren, voorzien van teksten naar de persoon gericht die is overleden. Op ze laten ballonnen los met helium erin, of maken een afscheidsfilmpje met allerlei herinnering en gebeurtenis van die persoon. Sommige mensen gebruiken bij hun viering ook bellenblaassop, dit gebeurd vaak bij vieringen voor kinderen.