Enovate internetmarketing
Image default
Entertainment

Robuuste upgrade, met een kwaliteitsniveau dat de prijs ver overtreft

De veelgeprezen en commercieel succesvolle Hiboy S2-step is een briljante budgetkeuze, en de Hiboy S2 Pro gaat nog een stap verder. In deze complete Hiboy S2 Pro zullen we zien waarom deze step een uitstekende upgrade-keuze is en waarom het een van de sterkste en meest hoogwaardige budgetsteps ooit is.

Hiboy S2 Pro – Upgrade naar de Hiboy S2

De Hiboy S2 Pro is een semi-officiële upgrade naar het uiterst succesvolle Hiboy S2-model. Hij presteert beter, vooral als het gaat om bereik en batterijduur. De belangrijkste verbeteringen zijn de vele bugfixes en de problemen die uit de originele versie zijn verholpen.

Gezien het prijs- en prestatieverschil is de Hiboy S2 Pro iets geavanceerder dan de standaardversie en kan hij zich richten op een iets ander publiek en demografie, maar toch is hij in veel opzichten vergelijkbaar met de standaardversie van aspecten, en het kan worden beschouwd als een echte “Pro”-versie, waarbij u iets meer betaalt en er veel meer waarde voor terugkrijgt.

Wie zou de Hiboy S2 Pro moeten kopen?

De Hiboy S2 Pro is een echte step voor algemeen gebruik die veel hoeden kan dragen en de perfecte keuze is voor veel mensen.

Met zijn gebruiksgemak, duurzaamheid en betaalbare prijs is hij is een geweldige keuze voor beginners, en veel beginnende eigenaren kiezen er elke dag voor.

Het is ook een geweldige keuze voor iedereen die enkele deelsteps heeft geprobeerd en klaar is om de volgende stap te zetten en krijg een eigen step.

Het grote bereik in de echte wereld en de goede prestaties geven deze step ook wat pit, wat betekent dat hij geweldig is voor zowel forensen als serieuze rijders die een sterke step aan hun kant, maar ook casual rijders die gewoon wat plezier willen.

De 10-inch massieve banden en de vering zorgen voor soepele en zorgeloze ritten, zonder de dreiging van lekke banden, waardoor de Hiboy S2 Pro is geweldig voor alle soorten wegen.

Al met al is de Hiboy S2 Pro zeer veelzijdig en een van de beste budgetkeuzes die momenteel beschikbaar zijn, wat u ook zoekt.

Waar kun je de Hiboy S2 Pro kopen?

WereldwijdDe step is verkrijgbaar in zowel de officiële Hiboy-winkel als Amazon. Beide bieden geweldige verzendtijden binnen enkele dagen na de bestelling, meestal voor dezelfde prijs en gratis verzending. Ik raad aan om het in de Hiboy-winkel te halen, omdat je 5% extra korting op de prijs kunt krijgen door de couponcode Estep Nerds te gebruiken bij het afrekenen.

Het merk Hiboy en de lijn van elektrische steps

Naarmate de tijd verstrijkt door, het merk Hiboy wordt sterker en sterker.

Ze zijn misschien nog geen bekende naam, zoals bijvoorbeeld Xiaomi of Ninebot. Maar vrijwel elke step die ze uitbrengen is een enorm succes, met verkoopcijfers die vergelijkbaar beginnen te lijken met die van hun reguliere concurrenten, en dat kan de grote jongens uit hun slaap beroven.

In feite geloof ik echt dat dat Hiboy vandaag op hetzelfde niveau staat als de gigantische merken. Ze zijn absoluut in de strijd om de perfecte budgetstep voor woon-werkverkeer te maken, en ze krijgen zware klappen, waarbij de Hiboy S2 Pro een van hun krachtigste wapens is.

Garantie, retourzendingen en ondersteuning

Hiboy biedt levenslange ondersteuning voor al hun steps, en u kunt altijd contact opnemen met hun klantenservice voor alles wat met uw step te maken heeft.

Als u de step wilt retourneren, kunt u doe dit binnen 30 dagen en krijg een volledige terugbetaling ervoor.

De meeste onderdelen van de step vallen onder een volledig jaar garantie, waarbij de batterij en oplader 6 maanden hebben. Als een onderdeel in die periode kapot gaat, stuurt Hiboy u gratis een nieuwe toe.

Hiboy S2 Pro 101

De Hiboy S2 Pro is erg gemakkelijk voor beginners, en het duurt slechts een paar minuten om de step onder de knie te krijgen.

Als u op de aan/uit-knop drukt, wordt de step ingeschakeld. Om het uit te schakelen, moet je de aan/uit-knop ongeveer 5 seconden ingedrukt houden.

Terwijl de step aan staat, schakelt een enkele druk op de aan/uit-knop de lichten in, terwijl een dubbele druk om de snelheidsmodus te schakelen.

Standaard is dit een kick-to-start step. Via de app kun je selecteren of je wilt dat de step start met een trap, of juist start wanneer je op de versnelling drukt. Ik raad aan om altijd de kickstart-optie te gebruiken, omdat dit zowel veiliger is als de accu.

Vrijwel alles wat u moet weten over het rijden op de step is dat de juiste gashendel de step versnelt en dat de linkergashendel activeert de rem in het voorwiel, terwijl de remhendel de achterrem activeert.

Als u een paar seconden gas geeft, activeert u de cruisecontrol, die wordt uitgeschakeld door de remmen te gebruiken. Je kunt de cruise control-functie zowel via de app in- of uitschakelen, als door drie keer op de aan/uit-knop te drukken.

Om andere verkeersdeelnemers te waarschuwen of op de hoogte te stellen van je aanwezigheid, kun je de bel aan de rechterkant gebruiken stuur, dat luid genoeg is voor de meeste voetgangers om te horen, en waarschijnlijk ook voor sommige mensen in voertuigen.

In- en uitklappen

Zoals bij alles aan deze step, is het inklapmechanisme stijf en veilig, terwijl het ook heel gemakkelijk te gebruiken is.

Om de step op te vouwen, moet je de stuurpenvergrendeling aan de voorkant ontgrendelen, waarmee je de stuurpen kunt opvouwen. Je kunt het kleine vergrendelingsframe uit het achterspatbord halen en het verbinden met de haak op de stuurpen (ze maken een enigszins bevredigend “klik” -geluid), waardoor de step gemakkelijk te dragen is.

Om uitvouwen, je voert de stappen gewoon in omgekeerde volgorde uit.

Het in- en uitvouwen duurt elk ongeveer 3-5 seconden.

Bouwkwaliteit, levensduur en duurzaamheid

Hiboy staat bekend om het produceren van betaalbare steps die meer waarde bieden dan hun prijs, en dat is vooral gemakkelijk te herkennen aan de bouwkwaliteit van de Hiboy S2 Pro. Dit is bijvoorbeeld te vergelijken met de kwaliteit van een Ninebot Max, een ander populair model van het bekende merk Ninebot. 

De step is erg sterk en robuust en kan veel aan van misbruik. Het is geen offroad-step, maar dat komt alleen door zijn massieve banden, aangezien de sterkte van het frame en het deck vergelijkbaar is met die van een offroad-model.

De Hiboy S2 Pro is er nog niet geweest al zo lang, dus we kunnen niet precies weten hoe lang de levensduur zal zijn. We hebben echter wel wat gegevens over zijn voorganger, de Hiboy S2, een van de zwaarste en meest betrouwbare budgetsteps ooit gemaakt. Aangezien de Pro letterlijk een upgrade is ten opzichte van dat model, kunnen we een weloverwogen optie is maken dat deze step spijkerhard zal blijken te zijn en jarenlang en vele kilometers zal meegaan zonder defecten of problemen.

Gebruiker ervaring en dagelijks gebruik

De Hiboy S2 Pro biedt een rijgemak en algehele stabiliteit die vergelijkbaar is met veel duurdere steps, en overtreft zeker de meeste steps in zijn prijsklasse. Hij slaagt erin een perfecte balans te vinden tussen robuustheid en comfort, met veel van zijn elementen en eigenschappen die gericht zijn op het verminderen van schokken en trillingen.

De combinatie van banden met een grote diameter, de vering aan de achterkant en een stevige constructie, is gewoonweg briljant en geeft eigenaren zorgeloze en leuke ritten, maar ook stressvrij woon-werkverkeer.

 

https://nr1elektrischestep.nl/products/denver-sel-65220