Enovate internetmarketing
Image default
Gezondheid

Niet meer eng hoor

De beste tandarts in Middelburg probeert je bezoek zo comfortabel mogelijk te maken. Wij weten dat veel mensen geen goede ervaringen hebben met de tandarts. Ze zijn hardhandig geweest en dat heeft je misschien veel pijn gedaan. De stap om dan weer terug te komen is dan ontzettend groot. In dit geval kan je altijd overstappen naar ons. Wij werken met een zachte hand en zullen ook aangeven als iets pijnlijk kan zijn zodat je er niet van schrikt. Ook leggen wij duidelijk uit wat we aan het doen zijn in je mond aangezien je het zelf niet kan zien. Dit stelt vele gerust.

Wat we doen

Bij de tandarts in Middelburg kan je terecht voor je gebit. Wij zien je graag elk half jaar zodat we kunnen controleren of je geen gaatjes hebt. Hoe eerder je hier bij bent en ze laat vullen, hoe minder last je ervan zult hebben. Ook doet het vullen dan veel minder pijn aangezien er geen zenuwen worden geraakt. Daarnaast checken we je tandvlees, als dit ontstoken is moet je er namelijk wat mee. Daarnaast houden we bij kinderen bij hoe hun volwassen tanken groeien, bij de meeste kinderen gebeurt dit scheef. Een beugel wordt dan vaak aangeraden om de tanden weer recht te zetten.

Het komt goed

De tandarts in Middelburg is een veilige plek om heen te gaan, dus ook als je erg veel spanning ervaart. Wij zullen je er helemaal doorheen loodsen en de lieve assistentes begeleiden je liefdevol. Zo kunnen we je laten zien dat een bezoekje aan de tandarts in Middelburg helemaal niet naar hoeft te zijn. Je zorgt juist goed voor jezelf om wel te gaan. Een mooi gebit is vaak iets wat velen belangrijk vinden, dus naar de tandarts gaan is dan een goede eerste stap. Wij kunnen je ook tips geven rondom poetsen en flossen als je dit nog niet goed genoeg doet.