Enovate internetmarketing
Image default
Kunst en Kitsch

Ik zocht een bijzonder cadeau en heb toen een foto laten schilderen.

Door een foto te laten schilderen tover je je vakantiekiekjes om tot een waar kunstwerk. Een schilderij wordt gemaakt op canvas. Bij het maken van een schilderij wordt verf gebruikt, dit maakt de foto die je wilt laten schilderen extra mooi. Verf is er in veel verschillende kleuren, wat er voor zorgt dat als je een foto wilt laten schilderen daar ook veel verschillende kleuren bij gebruikt kunnen worden. Hierdoor lijkt de foto nog meer op een schilderij. Schilders houden er van om te schilderen en helpen je als je een foto wilt laten schilderen. Doordat we schilder de foto laten schilderen is de kwaliteit van het schilderij gegarandeerd.

Prachtig een uniek cadeau

Als je een foto laat schilderen vereeuwig je bijvoorbeeld de prachtige glimlach van je zoontje door een schilderij te laten maken van de foto van zijn eerste schooldag. Maar als je een foto laat schilderen creëer je een uniek cadeau. Je kan bijvoorbeeld de trouwfoto van je ouders laten schilderen als cadeau voor hun vijftig jarig huwelijk. Ook kan je er een aan je beste vriendin geven, je kan bijvoorbeeld een foto van toen jullie klein waren laten schilderen. Denk er maar eens aan hoe leuk het is als iemand het cadeau uit pakt en je kunt zeggen: “Leuk he? Ik heb een foto laten schilderen!”. Bedenk maar eens hoe blij je zus, moeder, vriendin of oma met dat prachtige schilderij zal zijn.

Maak van je huis een museum

Een foto laten schilderen kan er voor zorgen dat je huis er uit ziet als een museum. In een museum hangen veel schilderijen. In een museum moet vaak wel entree betalen. Dit is omdat echte schilders de schilderijen maken. Maar omdat de schilderijen allemaal in je huis hangen hoeft dat dus niet meer, terwijl de schilderijen in je huis wel allemaal gemaakt zijn door echte schilders.