Enovate internetmarketing
Image default
Financieel

Hoe eth te kopen met Coinbase

Als een van de heetste en meest veelbelovende vormen van digitale activa, hebben ERC20 Tokens (ether) de markt gestegen. Dit is grotendeels omdat ze worden bestuurd door een reeks slimme contracten die de verkoop en distributie van ether regelen, ook bekend als cryptocoins. De etherische tokens zijn zeer vloeibaar omdat hun aanbod niet beperkt is en hun aanbod ook niet statisch is. In dit artikel bespreken ik hoe je etherisch kunt kopen.

 Ethereum (ETH) kopen met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester

De eerste en gemakkelijkste stap is om een account te openen met een online makelaar of digitale portemonnee-service. U moet een makelaar of digitale portemonnee-service kiezen die transparante, eenvoudige stappen voor u heeft om te volgen. Het beste daarmee kunt u eenvoudig de nieuwste software downloaden en installeren op uw e-mail, computer of smartphone. Zodra dit is gedaan, kunt u dan doorgaan en een account maken met een dealer van valuta’s zoals Ether.

Er is een breed scala aan dealers om uit te kiezen, waaronder GFL, BPI en Golven.

  

Na deze stap moet u doorgaan naar de knop Verzenden in de rechterbovenhoek van uw webpagina. Hier moet u uw depositadres invoeren die degene is die u in de vorige stap hebt ingevoerd. Vervolgens moet u het bedrag invoeren van u wilt verzenden en klik op Verzenden. Nu uw transactie is voltooid, zal deze worden geconverteerd naar uw valuta van de keuze. Het bedrag waarvan u wilt verzenden, verschijnt in de door korte tijd gekozen valuta.

 

De volgende stap is om aan te melden met een dealer van valuta’s zoals ether of andere munten die u misschien wilt ruilen. In de rechterbenedenhoek van uw webpagina ziet u een link naar een aanmeldingsformulier. Nadat u zich hebt aangemeld, kunt u doorgaan naar de aanmeldingspagina. Nadat u het hebt voltooid, vraagt de website nu u om in te loggen op uw account.

Dit is waar u uw privésleutel of wachtwoord invoert die u in stap 1 hebt ingesteld.

 

Nadat u uw wachtwoord hebt ingevoerd, wordt u teruggenomen naar de hoofdpagina. U kunt het gewenste valutapaar in het vervolgkeuzemenu selecteren en op Verzenden klikken. U wordt teruggebracht naar de vorige pagina, waar u het bedrag van u wilt verifiëren, selecteert u een betaalmethode, voert u uw bankgegevens in en klikt u op Verzenden. Het proces is heel eenvoudig, hoewel er nu veel nieuwe opties beschikbaar zijn om uit te kiezen bij het kiezen van hoe u etherisch kunt kopen met munt.

 

Er is geen reden waarom je het in slechts een paar minuten niet kunt gebruiken. Voer uw e-mailadres in, kies een aanbetaling en volg stap 3. Koop nu een vriend of familielid om u te helpen uw account te financieren. Net als de andere populaire online portemonnee, kunt u met Coinbase u meerdere portefeuilles maken voor afzonderlijke accounts. Hierdoor kun je gemoedsrust hebben, wetende dat als een van je fondsen verdwijnt, de andere nog steeds veilig zal zijn.

Klik hier https://www.bitcoinmeester.nl

Gerelateerde artikelen

Een financieel adviseur uit Den Haag die klaarstaat voor ondernemer, topsporter en particulier