Enovate internetmarketing
Image default
Dienstverlening

Een staalconstructie op maat of de keuze voor prefab?

Wie over de bouw van staalbouw woningen nadenkt, heeft zijn gedachten vaak ook al eens over prefab constructies laten gaan. Prefab materialen worden in de fabriek voorbewerkt en op locatie in elkaar gezet, net als bij staalbouw woningen. Voor constructies van dit materiaal is R.E.M. Techniek de juiste partner. Dit bedrijf vormt de onderdelen tot een woning en gaat na de skeletopbouw verder met de binnen- en de buitenkant. De staalbouwspecialist voert het gehele proces van A tot Z uit. Zo zorgt het voor de werkplaatstekeningen, voorbereiding, productie, assemblage en montage van de onderdelen.

Het nadeel van prefab

Net als een staalconstructie op maat kent ook een prefab woning een snelle bouwtijd en is deze nauwelijks weergevoelig. Net als een stalen woning worden bij een prefab woning de onderdelen naar de betreffende locatie gebracht en daar in elkaar gezet. Een nadeel van dergelijke woningen is echter, dat het vrijwel onmogelijk is om nog aanpassingen aan te brengen wanneer muren, vloeren en dak zijn gemonteerd. Dit betekent dat het moeilijk is om in een latere fase nog bij te bouwen.

De flexibiliteit die een staalconstructie op maat biedt

Kiest u voor staalbouw woningen, dan heeft u – net als bij iedere andere staalconstructie op maat –geen last van deze beperking. Het gewicht van de woning rust geheel op het staalskelet in plaats van op de buitenmuren. Zo behoudt u uw flexibiliteit, want aanpassingen en uitbreidingen zijn daardoor relatief eenvoudig uit te voeren. Een belangrijke voorwaarde voor wie een droomwoning wil realiseren.

Elke constructie een staalconstructie op maat

R.E.M. Techniek uit Noord-Holland is gespecialiseerd in het vervaardigen van staalconstructies voor kleine en middelgrote projecten. Behalve in de woningbouw is deze expert ook actief op het gebied van hallen en bedrijfsgebouwen. De staalbouwspecialist doorloopt alle stappen van het bouwproject, zonder daarbij ook maar een moment uw wensen uit het oog te verliezen. Elke staalconstructie is bij hen zo een product op maat.