Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

Is er een toekomst voor Bitcoin Cash?

Wanneer je eigenaar was van een of meerdere Bitcoins, ben je automatisch eigenaar geworden van Bitcoin Cash. Deze BCC’s kun je opeisen op de blokketen van Bitcoin Cash. Als gebruiker heb je recht op een zelfde aantal BCC’s coins als het aantal Bitcoins dat je bezit.

Het is belangrijk te weten dat het slagen van deze nieuwe munt alleen lukt als een groot deel van de ‘crypto- community’ deze nieuwe munt accepteert. Net als de gewone bitcoin, moet ook deze bitcoin cash worden ‘gemined’ en hier moet wel interesse in zijn. Afhankelijk van hoeveel huidige bitcoin miners overstapt naar het minen van de bitcoin cash kan dit ook negatieve gevolgen hebben voor de bitcoin.

De berichten en meningen over de komst van de BCC zijn wisselend. Er zijn gebruikers die absoluut niet blij zijn met de splitsing, omdat er gevreesd wordt voor een waardevermindering van de Bitcoin. Andere gebruikers zijn juist tevreden en zien de komst als de oplossing voor de huidige problemen.

Of de Bitcoin Cash een succes zal zijn ligt voornamelijk bij de support die noodzakelijk is van verschillende cryptocurrency exchanges. Er zijn al enkele grote namen die deze coin niet accepteren.

Aan de andere kant is er door de splitsing een groot aantal BCC coins vrijgekomen, waarmee een speculatieve trend kan ontstaan, zoals er ook al eens is gebeurd na de splitsing van Ethereum. Ethereum heeft het ook allemaal overleefd. 

Bitcoin Cash kopen doe je bij Bitvavo.com

 

Gerelateerde artikelen

ICT consultant Hengelo

Nee, hè?! Mijn Mac start niet meer op! Wat moet ik nu?

Als particulier je auto verkopen