Enovate internetmarketing
Image default
Banen en opleidingen

Hoe een cv-database betere prestaties op de werkvloer stimuleert

Waar jouw opdrachtgevers naar op zoek zijn? In de eerste plaats naar kandidaten die over de juiste vakinhoudelijke kennis en ervaring beschikken. Maar natuurlijk ook naar personen die passen bij de bedrijfscultuur en wat de organisatie belangrijk vindt. Dat geldt net zo goed voor flexwerkers, die doorgaans voor een bepaalde, kortere tijd bij een opdrachtgever in dienst zullen zijn. Mismatches wil je als intermediair te allen tijde voorkomen. De juiste cv-database kan je daarbij helpen.

Werving en selectie op basis van gedetailleerde informatie

Door gebruik te maken van de cv-database van ikbenbeschikbaar.nl ga je op een andere manier om met het wervingsproces. Het platform stelt je in staat om grote aantallen kandidaten -die gedetailleerde informatie verstrekken- te filteren. Zonder dat je ook nog maar één gesprek hoeft te voeren. Cv-databases als deze zijn de nieuwe, succesvolle formule voor een succesvol sollicitatie- en matchingsproces. Dit leidt tot betere prestaties op de werkvloer.

Het opbouwen van een nóg betrouwbaarder imago

Lukt het je als intermediair om met behulp van een cv-database goede matches te creëren? Dan levert dat verschillende successen op. Zo draagt je in belangrijke mate bij aan de groei en ontwikkeling van je opdrachtgevers en bouw je zelf als intermediair een betrouwbaar imago op. Het platform ikbenbeschikbaar.nl behoort tot FYFF (Find Your Flex Force), hét uitzendplatform van Nederland dat door onder andere ervaren recruiters, HR-professionals en consultants wordt gerund. Een aangesloten uitzendbureau kan werkzoekenden dagelijks zo nog beter aan een baan helpen.

Sluit een maand- of jaarabonnement af

Ben je geïnteresseerd in het werken met dit platform? Voor een vast bedrag per maand kunnen jij en je collega’s er ongelimiteerd gebruik van maken. Een maandabonnement sluit je voor minimaal drie maanden af en kost € 150,- per maand. Voor een jaarabonnement betaal je € 1250,-. Met mogelijk geschikte kandidaten kun je zonder tussenkomst van een derde partij contact opnemen. Ook kun je je eigen beschikbare kandidaten aan de databank toevoegen.

https://www.ikbenbeschikbaar.nl/

Gerelateerde artikelen

Biotech als branche is geholpen bij goed recruitment

Medewerker commerciƫle binnendienst

Waarom zou je een vrachtwagenchauffeur willen worden?