Enovate internetmarketing
Image default
Vervoer en transport

Een rolcontainer kopen of huren bij een tijdelijke productiepiek?

Binnen sommige branches, zoals de e-commerce, vinden er op diverse momenten in het jaar pieken plaats. Als professional heeft u op dergelijke momenten de keuze tussen het huren of kopen van een rolcontainer, net als het huren of kopen van pallets. Lang niet altijd is het wenselijk om logistieke producten als deze aan te schaffen. Dit valt namelijk duurder uit en na de piek zal er minder ruimte in uw magazijn overblijven. Bij een ervaren logistiek dienstverlener als Rotom Nederland kunt u tal van producten huren.

Huren: een flexibele en financieel aantrekkelijke oplossing

De specifieke tak binnen dit bedrijf die zich hiermee bezighoudt, opereert onder de naam RotomRent. Gezien het feit dat de producten vrijwel altijd op voorraad zijn, kunnen deze snel worden geleverd. Zo zullen er ook geen vertragingen in uw supply chain ontstaan. In plaats van pallets kopen of een rolcontainer kopen kiest u op deze manier voor een flexibele en financieel aantrekkelijke oplossing.

Standaard én gespecialiseerde producten

RotomRent hecht waarde aan duurzame artikelen. De huurtermijnen zijn flexibel en kunnen op uw situatie worden afgestemd. Naast een ruim aanbod aan standaard producten bestaat ook de mogelijkheid om geheel naar uw wens gespecialiseerde producten te huren. Naast rolcontainers zijn dit bijvoorbeeld ook pallets, opzetranden en stapelrekken die je kan kopen.  

Oplossingen voor logistiek en transport

Rotom Nederland faciliteert reeds meer dan dertig jaar allerhande bedrijven op het gebied van ladingdragers die voor logistiek en transport zijn bedoeld. Of u nu rolcontainers of pallets wilt kopen of huren, deze expert heeft voor u altijd de geschikte oplossing. De producten zijn verdeeld over de tien Europese vestigingen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland. Naast logistieke producten worden ook logistieke diensten zoals pooling services en packaging recovery door het bedrijf geboden. De doelstelling is om elke klant persoonlijk van dienst te zijn en altijd in oplossingen op maat te kunnen voorzien.

Gerelateerde artikelen

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsbus leasen?

Frigo Group Nederland; opslag en transport