Dozen laten bedrukken bij de Dozenhal

Enovate-internetmarketing

Bent u geïnteresseerd om dozen te laten bedrukken? Wacht niet langer! In deze blog leest u alle mogelijkheden van het laten bedrukken van dozen bij de Dozenhal. Door een doos te laten personaliseren door middel van bedrukken kunt u uw bedrijf een echte ‘upgrade’ geven. Het lijkt misschien maar iets kleins maar het kan zeer veel verandering brengen voor uw bedrijf. De klantbeleving kan bijvoorbeeld hierbij veranderen omdat een gepersonaliseerde doos van het bedrijf professioneel oogt. 

Waarom dozen laten bedrukken?

Misschien twijfelt u nog om uw dozen te laten bedrukken. Daarom hier een aantal voordelen op een rijtje als het gaat om het laten bedrukken van producten bij de Dozenhal. Allereerst is het leuk voor klanten om een doos te ontvangen met een tekst of logo die zij herkennen. Dit straalt professionaliteit uit naar de klant. Ook kunt u de naamsbekendheid van uw bedrijf verhogen omdat mensen de doos zullen zien en uw bedrijfsnaam sneller zal herkennen en onthouden. Het is een makkelijke én goedkope manier om reclame te maken voor het bedrijf omdat waar uw doos ook terecht komen, mensen zullen onbewust de naam zien en herkennen. Dit is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld uw bedrijf adverteren op billboards, in bushokjes of een gepromoot bericht via sociale media. 

Goedkope investering in uw bedrijf

Veel mensen denken bij het bedrukken van een doos dat dit een grote investering is. Dit denken mensen misschien omdat het professioneel lijkt. Toch is niets minder waar: het bedrukken van een tekst of logo op de doos hoeft helemaal geen forse investering te zijn. Bij de Dozenhal kunt u voor een scherpe prijs de producten laten bedrukken geheel naar eigen wens. Bovendien gaat de Dozenhal ook nog eens enorm snel te werk. Dozenhal streeft ernaar om de ‘standaard’ formaten binnen één werkdag te verzenden. De op maat gemaakte bestelling vragen natuurlijk iets meer tijd maar u kunt al binnen vijf tot zeven werkdagen uw op maat gemaakte bestelling bij u thuis of bij uw bedrijf verwachten. Het maakt hierbij niet uit of u gekozen heeft voor een gebruikte of een nieuwe lichting dozen.