Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

Donker Media: voor een animatie video op maat

Donker Media: voor een animatie video op maat

is een animatie studio Donker Media gevestigd in Eindhoven (Strijp-S). Dit animatiebedrijf heeft een eigen studio, waarin een vast team van animatoren vol passie werkt aan hun projecten. Maar Donker Media is niet zomaar een stel techneuten die leuke dingen maken.

Mix van kennis

Bij deze animatie studio worden animatie video’s geproduceerd door teams waarin verschillende disciplines vertegenwoordigd zijn. Uiteraard de animatoren: gedreven techneuten die met moderne apparatuur en de nieuwste software de mooiste dingen uit hun computers toveren. Maar ook communicatie specialisten. Zij zorgen voor de optimale vertaling van je bedrijfsboodschap. Daardoor is je animatie perfect passend bij je organisatie en product, je boodschap en je doelgroep. Maar ook de opdrachtgever is bij Donker Media onderdeel van het team.

De klant als partner

Natuurlijk kunnen we op basis van onze eigen competenties een prima filmpje maken. We baseren ons dan op allerlei bronnen om een beeld te krijgen van je organisatie en product. Maar niemand weet zo goed hoe je organisatie in elkaar steekt als jij. Niemand kent de productvoordelen zoals jij ze kent. En niemand heeft de doelgroep scherper op het netvlies staan dan jij. Daarom hebben we vaste momenten, die je van te voren in kunt plannen, waarop we overleg plegen. Door onze jarenlange ervaring weten we inmiddels precies welke vragen we moeten stellen om alle nuttige informatie boven water te krijgen.

 

Maatwerk

Het resultaat van onze persoonlijke aanpak? Een filmpje dat als gegoten zit. Je klanten zullen niet door hebben dat je een externe animatie studio hebt ingehuurd, want we zorgen ervoor dat je animatie video perfect aansluit op je huisstijl en bedrijfscultuur. We spreken je klant aan zoals ze aangesproken willen worden en we weten hoe we het juiste gevoel moeten oproepen. Dat levert je misschien geen Oscars op, maar wel een grotere klantloyaliteit en een hogere omzet. En daar doe je het tenslotte voor, toch?

Contact

Zie jij onze aanpak wel zitten? Dan is het tijd om kennis te maken. Plan een vrijblijvende afspraak. Dat kan via de mail, of per telefoon: 040-744 02 52.

Gerelateerde artikelen

Het aanschaffen van een virtual private server

Rieten dakbedekkingen

Het voorkomen van ergenissen